تاریخ انتشار : دوشنبه ۸ تیر ۱۴۰۵ - ۸:۱۵
کد خبر : 6583

مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی سمنان خبر داد:

سرمایه‌گذاری ۸۸ میلیاردی در صنایع تبدیلی شاهرود

سرمایه‌گذاری ۸۸ میلیاردی در صنایع تبدیلی شاهرود
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی استان سمنان از صدور پروانه بهره‌برداری یک واحد فرآوری و بسته‌بندی خشکبار در شهرک صنعتی شاهرود با سرمایه‌گذاری ۸۸ میلیارد ریالی و اشتغال‌زایی مستقیم برای ۱۵ نفر خبر داد.

به گزارش پایگاه نیزوا ، به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان سمنان، سید کیانوش عمادی امروز در بازدید یک واحد تولیدی از صدور پروانه بهره‌برداری یک واحد تخصصی بسته‌بندی و فرآوری خشکبار در شهرک صنعتی شاهرود خبر داد و افزود: این واحد با هدف افزایش ارزش افزوده محصولات کشاورزی و توسعه صنایع تبدیلی راه‌اندازی شده است.

 

وی اظهار کرد: این واحد در زمینی به مساحت ۴۰۰ متر مربع و با سالن تولیدی ۴۸۰ متر مربعی احداث شده و ظرفیت مناسبی برای فرآوری و بسته‌بندی استاندارد خشکبار فراهم کرده است.

 

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی استان سمنان به هزینه های راه اندازی این واحد اشاره داشت و توضیح داد: برای اجرای این طرح، ۸۰ میلیارد ریال سرمایه ثابت و هشت میلیارد ریال برای خرید ماشین‌آلات و تجهیزات پیشرفته سرمایه‌گذاری شده است.

 

عمادی با اشاره به آثار اقتصادی این پروژه ادامه داد: راه‌اندازی این واحد علاوه بر ارتقای کیفیت بسته‌بندی و عرضه محصولات کشاورزی، در مرحله نخست زمینه اشتغال مستقیم ۱۵ نفر را فراهم کرده است.

 

وی اضافه کرد: راه اندازی این واحد های صنایع تبدیلی در شهرستان شاهرود گامی مؤثر در تکمیل زنجیره ارزش محصولات کشاورزی منطقه به شمار می‌رود.

 

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.