تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۸:۰۰
کد خبر : 5741

سخنرانی مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری سمنان در اجتماع مردمی مهدیشهر

حضور مردم، توطئه‌های دشمنان علیه جمهوری اسلامی را ناکام گذاشت

حضور مردم، توطئه‌های دشمنان علیه جمهوری اسلامی را ناکام گذاشت
مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری سمنان و رئیس قرارگاه اربعین استان سمنان در اجتماع مردمی مهدیشهر با تأکید بر نقش مردم در حفظ امنیت و اقتدار کشور گفت: حضور گسترده مردم در صحنه، توطئه‌های دشمنان علیه جمهوری اسلامی را ناکام گذاشته و موجب تقویت امنیت و انسجام ملی شده است.

به گزارش پایگاه خبری نیزوا ، در این مراسم با اشاره به شرایط منطقه و تحولات اخیر اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران امروز با اتکا به مردم، در برابر فشارها و تهدیدهای قدرت‌های جهانی ایستادگی کرده و دشمنان در تحقق اهداف خود ناکام مانده‌اند.
وی با بیان اینکه دشمنان طی سال‌های گذشته برنامه‌ریزی گسترده‌ای برای ایجاد ناامنی و فروپاشی کشور انجام داده بودند، افزود: ملت ایران با هوشیاری، وحدت و حضور در صحنه، همه این توطئه‌ها را خنثی کردند و کشور همچنان در بالاترین سطح امنیت و ثبات قرار دارد.
مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری سمنان همچنین جنگ رسانه‌ای را مهم‌ترین عرصه تقابل امروز دانست و تصریح کرد: دشمن تلاش می‌کند با ایجاد مشکلات اقتصادی، تضعیف اعتماد عمومی و دامن‌زدن به اختلافات، انسجام ملی را هدف قرار دهد، اما بصیرت و آگاهی مردم مانع تحقق این اهداف خواهد شد.
آقاقدرتی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره «بعثت مردم» گفت: اگر مردم برای ایفای نقش هدایتگری و تحقق آرمان‌های انقلاب در صحنه بمانند، این حرکت می‌تواند زمینه‌ساز شکل‌گیری بیداری گسترده در جهان شود.
وی در پایان بر ضرورت استمرار حضور مردمی، حفظ وحدت و تقویت روحیه مقاومت تأکید کرد و از مردم خواست با دعوت دیگران به حضور در اجتماعات و برنامه‌های انقلابی، در تقویت انسجام ملی و تحقق اهداف انقلاب اسلامی نقش‌آفرینی کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.