تاریخ انتشار : جمعه ۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۵
کد خبر : 4838

امام جمعه شهمیرزاد:

دشمن در پی ناکارآمد جلوه دادن نظام است

دشمن در پی ناکارآمد جلوه دادن نظام است
امام جمعه شهمیرزاد در خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به جنگ ترکیبی دشمنان تأکید کرد: هدف اصلی استکبار، ناکارآمد جلوه دادن نظام اسلامی و ترویج یأس در جامعه است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «نیزوا»، حجت‌الاسلام والمسلمین رحیمی‌زاده، امام جمعه شهمیرزاد، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته در مسجد حضرت ولیعصر(عج) به تحلیل جنگ نرم دشمنان پرداخت.

وی با اشاره به سیاست‌های استکبار جهانی گفت:«دشمن با کوچک‌نمایی دستاوردهای نظام و بزرگ‌نمایی مشکلات، درصدد ایجاد یأس در جامعه است. آنان می‌خواهند مردم را نسبت به کارآمدی نظام دچار تردید کنند.»

امام جمعه شهمیرزاد افزود:«کشوری که در طول ۴۵ سال با تحریم‌ها و جنگ مواجه بوده، دستاوردهای بزرگی داشته است. این موفقیت‌ها را حتی مراجع بین‌المللی نیز تأیید کرده‌اند.»

ایشان در بخش دیگری به موضوع حجاب اشاره کرد و گفت:«دشمن از راه ترویج بی‌حجابی می‌خواهد جامعه را نابود کند. مسئولان باید برای این موضوع برنامه مشخصی داشته باشند.»

در پایان،امام جمعه از مردم دعوت کرد در راهپیمایی ۱۳ آبان حضور پررنگ داشته باشند.

انتهای خبر/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

این هفته مهدی شهر چه خبره؟ تبلیغات