تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۲
کد خبر : 3000

۷۰ نفر از اتباع بیگانه در مهدیشهر جمع آوری و طرد شدند

۷۰ نفر از اتباع بیگانه در مهدیشهر جمع آوری و طرد شدند
فرمانده انتظامی مهدیشهر از تداوم طرح هجرت در این شهرستان خبر داد و گفت: طی یک هفته گذشته ۷۰ نفر از اتباع بیگانه در مهدیشهر جمع آوری و طرد شدند.

به گزارش  پایگاه  خبری  تحلیلی «نیزوا» به نقل ازخبرگزاری مهر  سرهنگ مهدی شهاب‌الدین بعد از ظهر سه شنبه در بازدید پایش محورهای مواصلاتی مهدیشهر بابیان اینکه طرح هجرت با جدیت و قوت همچنان ادامه دارد، ابراز داشت: هدف این طرح شناسایی و طرد اتباع غیر مجاز و غیر قانونی است.

 

وی افزود: طی بازه یک هفته گذشته ۷۰ نفر از اتباع بیگانه خارجی غیر مجاز در شهرستان مهدیشهر جمع‌آوری و از منطقه طرد شدند.

 

فرمانده انتظامی مهدیشهر بابیان اینکه ایست و بازرسی در ورودی این شهرستان مستقر است، ابراز داشت: اجازه تردد به اتباع بیگانه در مهدیشهر داده نمی‌شود.

 

شهاب‌الدین بابیان اینکه عواقب به کار گیری اتباع غیر قانونی بر عهده کارفرما است، تصریح کرد: شهروندان در صورت مشاهده حتماً موضوع را به پلیس اطلاع دهند.

 

وی افزود: با هدف ایجاد امنیت و حفظ آرامش شهروندان کنترل ورودی و خروجی این شهرستان به لحاظ تردد اتباع خارجی غیر مجاز انجام می‌شود.

انتهای خبر/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

این هفته مهدی شهر چه خبره؟ تبلیغات
تبلیغات