تاریخ انتشار : جمعه ۲۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۱
کد خبر : 6404

امام جمعه مهدیشهر:

فریاد ملت در خیابان، تعیین‌کننده نتیجه مذاکرات است

فریاد ملت در خیابان، تعیین‌کننده نتیجه مذاکرات است
خطیب جمعه مهدیشهر با فراخواندن مردم به حفظ انسجام و پرهیز از اختلافات سیاسی، حضور در میدان را لبیک به ندای «هل من ناصر» امام حسین (ع) برشمرد و تصریح کرد: تا زمانی که دستور جدیدی از سوی ولی جامعه صادر نشود، مردم با قدرت در صحنه می‌مانند تا از تکرار حوادثی همچون عاشورا جلوگیری کرده و مسئولان را در مسیر مبارزه با فساد و خدمت‌رسانی یاری دهند.

به گزارش پایگاه خبری نیزوا، حجت‌الاسلام والمسلمین نبوی، امام جمعه مهدیشهر، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به پیام اخیر مقام معظم رهبری در خصوص وقایع جاری و تفاهم‌نامه اخیر، این پیام را راهی روشن، صریح و تفسیرناپذیر برای عبور از تلاطم‌ها توصیف کردند.

وی تأکید کرد که موافقت رهبری با این تفاهم‌نامه «مشروط» بوده و این اقدام نه از روی تسلیم، بلکه ناشی از ایستادگی دولت در برابر زیاده‌خواهی‌های آمریکا و استیصال دشمن در عرصه‌های نظامی و اجتماعی است.

حجت‌الاسلام نبوی تصریح کرد که دشمن پس از شکست در عرصه‌های نظامی و ایجاد انشقاق اجتماعی، از سر استیصال درخواست مذاکره و تفاهم‌نامه را مطرح کرده است. وی افزود که رهبری با توجه به تعهد رئیس‌جمهور مبنی بر عدم تسلیم در برابر زورگویی‌های آمریکا، با این تفاهم‌نامه به صورت مشروط موافقت کرده‌اند و اکنون ملت منتظر تحقق کامل این شروط و جبران نقص‌های متن تفاهم‌نامه در روند اجرا هستند .

امام جمعه مهدیشهر وظیفه کلیدی مردم در شرایط کنونی را حفظ وحدت و انسجام حول محور ولایت دانست . وی بر ضرورت حضور مستمر مردم در خیابان‌ها تأکید کرد و گفت: «فریاد شما در خیابان در نتیجه مذاکرات مؤثر است» و این حضور تا رسیدن دستور جدید از جانب ولی جامعه ادامه خواهد داشت .

وی همچنین نسبت به وسوسه‌ها و شبهه‌افکنی‌های برخی افراد هشدار داد و خواستار همراهی همگان با «ملت مبعوث شده» شد.

نبوی وظیفه مسئولان را خدمت شبانه‌روزی برای کاهش رنج‌های مردم و پرهیز از دعواهای سیاسی که منجر به دلسردی جامعه می‌شود، برشمرد.

وی خواستار مبارزه قاطع با مفاسد اقتصادی شد و تأکید کرد همان‌گونه که با مخلان امنیت برخورد می‌شود، باید با کسانی که در اقتصاد کشور اخلال ایجاد می‌کنند نیز برخورد جدی صورت گیرد .

* آمادگی برای محرم و حمایت از مقاومت: در بخش پایانی، خطیب جمعه با اشاره به فرا رسیدن ماه محرم، این ماه را بهترین فرصت برای حضور در میدان و لبیک به ندای «هل من ناصر» امام حسین (ع) دانست . وی با ابراز همدردی با زنان و مادران در غزه و لبنان، بر لزوم دفاع از تمامیت محور مقاومت تأکید کرد تا واقعه عاشورا تکرار نشود .

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.