تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۸:۲۰
کد خبر : 6388

حجت‌الاسلام والمسلمین انواری

مردم تا زمان مطالبه رهبر انقلاب در صحنه خواهند ماند

مردم تا زمان مطالبه رهبر انقلاب در صحنه خواهند ماند
حجت‌الاسلام والمسلمین انواری در اجتماع شب‌های اقتدار مهدیشهر با تأکید بر تداوم حضور مردمی در حمایت از آرمان‌های انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت، گفت: حضور مردم در این اجتماعات برخاسته از باورها و اعتقادات دینی آنان است و تا زمانی که رهبر معظم انقلاب اسلامی مطالبه کنند، این حضور ادامه خواهد داشت.

به گزارش پایگاه خبری نیزوا، حجت‌الاسلام والمسلمین انواری در اجتماع مردمی شب‌های اقتدار مهدیشهر با اشاره به حضور گسترده مردم در این مراسم‌ها اظهار کرد: تجمعات شبانه مردم نه تنها فریاد دادخواهی و مطالبه‌گری است، بلکه یادآور مکتبی است که هرگز در برابر ظلم و ستم سر تعظیم فرود نمی‌آورد.

 

وی با بیان اینکه مردم ایران اسلامی با تأسی به مکتب سیدالشهدا(ع) در میدان حضور دارند، افزود: شور و شعور حسینی همواره در کنار یکدیگر بوده و ملت ایران نیز با تمسک به این مکتب، مسیر عزت و مقاومت را دنبال می‌کنند.

 

این سخنران مذهبی با اشاره به شهادت فرماندهان و شهدای جبهه مقاومت تصریح کرد: مردم ایران با حضور خود نشان داده‌اند که راه آنان همان راه حضرت اباعبدالله الحسین(ع) است و شعار «کل ارض کربلا و کل یوم عاشورا» امروز در صحنه‌های مختلف تجلی یافته است.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین انواری در بخش دیگری از سخنان خود به برخی دیدگاه‌ها درباره پایان یافتن این اجتماعات اشاره کرد و گفت: مردم به دستور کسی در این میدان حاضر نشده‌اند، بلکه از روی اعتقاد و دلبستگی به آرمان‌های انقلاب و شهدای خود در صحنه حضور دارند.

 

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز بر حفظ روحیه ایستادگی و حضور مردم تأکید کرده‌اند و ملت ایران تا هر زمان که نیاز باشد، در میدان خواهند ماند.

 

سخنران اجتماع شب‌های اقتدار مهدیشهر با اشاره به مواضع مقامات آمریکایی اظهار کرد: اظهارنظرهای مکرر دشمنان علیه ملت ایران نشان‌دهنده نگرانی و استیصال آنان در برابر بصیرت، هوشمندی و انسجام مردم است.

 

وی خاطرنشان کرد: ملت ایران در مکتبی تربیت یافته‌اند که حتی کودکان و نوجوانان آن نیز پیام‌آور مقاومت و ظلم‌ستیزی هستند و همین فرهنگ عاشورایی، پایه‌های جبهه استکبار را به لرزه درآورده است.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین انواری با تأکید بر اینکه رسانه‌های معاند به دنبال ایجاد تفرقه و ناامیدی در جامعه هستند، افزود: مردم ایران با تبعیت از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی، دل و ذهن خود را به فضاسازی‌های رسانه‌ای دشمن نمی‌سپارند و با وحدت و همدلی مسیر خود را ادامه می‌دهند.

 

وی با بیان اینکه شب‌های سخت مقدمه پیروزی‌های بزرگ است، گفت: ملت ایران تجربه سال‌های دفاع مقدس و مقاومت را در حافظه تاریخی خود دارد و با اتکا به ایمان و فرهنگ ایثار، از هیچ تهدیدی هراس ندارد.

 

این خطیب مذهبی در پایان سخنان خود با اشاره به شب توسل به حضرت رقیه(س)، یاد و خاطره دختران شهدا را گرامی داشت و گفت: دختران شهدایی که بار دیگر داغ فقدان عزیزان خود را تجربه کرده‌اند، الگوی صبر، استقامت و وفاداری به آرمان‌های انقلاب اسلامی هستند.

 

اجتماع مردمی شب‌های اقتدار مهدیشهر با حضور گسترده اقشار مختلف مردم و با برنامه‌های مذهبی، سخنرانی و توسل به اهل‌بیت(ع) برگزار شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.