تاریخ انتشار : شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۵
کد خبر : 8765

هم‌زمان با شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) آغاز شد؛

پویش «به حرمت حضرت زهرا(س) می‌بخشم» در سمنان

پویش «به حرمت حضرت زهرا(س) می‌بخشم» در سمنان
هم‌زمان با فرارسیدن ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، پویش معنوی و سراسری «به حرمت حضرت زهرا(س) می‌بخشم» از امروز شنبه ۲ آبان‌ماه، به‌صورت رسمی همزمان با سراسر کشور در استان سمنان آغاز به کار کرد.

به گزارش پایگاه خبری نیزوا ،حسین شکوری، معاون حل اختلاف دادگستری استان سمنان از آغاز پویش «به حرمت حضرت زهرا(س) می‌بخشم» در این استان خبر داد و با دعوت از عموم شهروندان برای مشارکت در این حرکت خداپسندانه، بر ترویج فرهنگ گذشت، بخشش و گسترش صلح و سازش در جامعه تأکید کرد.

وی با اشاره به جایگاه والای حضرت فاطمه زهرا(س) و آموزه‌های اخلاقی و انسانی سیره آن بانوی بزرگ اسلام، اظهار کرد: این پویش فرصتی ارزشمند برای ترویج روحیه گذشت و مهربانی، پایان‌دادن به کدورت‌ها و تقویت همدلی و آرامش در جامعه است.

معاون حل اختلاف دادگستری استان سمنان ادامه داد: شهروندانی که از نظر قانونی امکان گذشت از حقوق شخصی و دعاوی خصوصی خود را دارند، می‌توانند با تأسی به سیره نورانی حضرت زهرا(س)، از این فرصت معنوی برای حل اختلافات، تحکیم روابط خانوادگی و اجتماعی و فراهم‌کردن زمینه سازش و رضایت بهره ببرند.

شکوری با تأکید بر ضرورت مشارکت و همکاری تمامی دست‌اندرکاران امر خداپسندانه صلح و سازش، از اعضا و کارکنان شوراهای حل اختلاف، صلح‌یاران، خیران، داوران حرفه‌ای و میانجیگران و سایر فعالان این عرصه خواست با اهتمام جدی در اطلاع‌رسانی، تبیین اهداف و ترغیب شهروندان به پیوستن به پویش معنوی، زمینه گسترش مشارکت مردمی و تعمیق آثار معنوی و اجتماعی آن را فراهم کنند.

وی افزود: ترویج فرهنگ بخشش و اصلاح ذات‌البین، افزون بر کاهش اختلافات و کدورت‌ها، می‌تواند زمینه‌ساز بازگشت آرامش به خانواده‌ها، تقویت پیوندهای انسانی و حل‌وفصل مسالمت‌آمیز بسیاری از دعاوی باشد.

پویش سراسری «به حرمت حضرت زهرا(س) می‌بخشم» از روز شنبه ۲ آبان‌ماه آغاز شد و تا ۲۲ همین ماه ادامه خواهد داشت.

از عموم شهروندان استان سمنان دعوت می‌شود تا با مشارکت در این حرکت معنوی و خداپسندانه، به حرمت حضرت فاطمه زهرا(س)، با گذشت و بخشش، در گسترش فرهنگ صلح، سازش و همدلی در جامعه سهیم باشند.

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.