صدای مردم | درخواست شهروندان برای بازگشایی CNG شهمیرزاد

شماری از شهروندان شهمیرزادی با انتقال درخواست خود به نیزوا ، خواستار بازگشایی دوباره جایگاه CNG این شهر و تعیین تکلیف فعالیت آن شدند؛ جایگاهی که پس از حدود ۲۰ روز تعطیلی، ۱۸ شهریورماه دوباره فعال شد اما اکنون بار دیگر تعطیل شده است.
به گزارش پایگاه خبری نیزوا، شهروندان میگویند تعطیلی جایگاه CNG شهمیرزاد، بهویژه برای دارندگان خودروهای دوگانهسوز، مشکلاتی ایجاد کرده و انتظار دارند مسئولان برای فعالیت مستمر و بدون وقفه این جایگاه چارهاندیشی کنند.
مردم شهمیرزاد با بیان اینکه جایگاه پس از حدود ۲۰ روز تعطیلی دوباره راهاندازی شد، از تعطیلی مجدد آن گلایه دارند و خواستار پاسخ روشن مسئولان درباره علت این وضعیت هستند.
درخواست مستقیم شهروندان از مسئولان، بازگشایی جایگاه CNG شهمیرزاد و فراهم شدن امکان استفاده مستمر مردم از این جایگاه است.
شهروندان همچنین خواستار شفافسازی درباره علت تعطیلی دوباره و زمان بازگشایی جایگاه هستند.
برچسب ها :خبر ، شهرستان مهدیشهر ، مهدیشهر ، نیزوا ، نیزوا نیوز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.




ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰