تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۵ - ۸:۲۰
کد خبر : 6903

رئیس هیئت کبدی استان سمنان خبر داد:

قهرمانی کالپوش و مهدیشهر در مسابقات استانی کبدی استان سمنان

قهرمانی کالپوش و مهدیشهر در مسابقات استانی کبدی استان سمنان
مسابقات استانی کبدی استان سمنان در دو بخش بانوان و آقایان به مناسبت گرامیداشت یاد رهبر شهید انقلاب اسلامی به میزبانی شهرستان‌های سمنان و سرخه برگزار شد و در پایان تیم‌های کالپوش در بخش مردان و مهدیشهر در بخش بانوان عنوان قهرمانی را از آن خود کردند.

به گزارش پایگاه خبری نیزوا، رئیس هیئت کبدی استان سمنان از برگزاری مسابقات استانی کبدی در دو بخش بانوان و آقایان به مناسبت گرامیداشت یاد رهبر شهید انقلاب اسلامی خبر داد.

عربی با بیان اینکه این رقابت‌ها با حضور تیم‌های منتخب شهرستان‌های استان برگزار شد، اظهار کرد: مسابقات استانی کبدی در دو بخش بانوان و آقایان به میزبانی شهرستان‌های سمنان و سرخه برگزار شد.

وی افزود: در بخش مردان، تیم کالپوش با کسب بهترین نتایج عنوان قهرمانی را به دست آورد. تیم‌های سرخه، مهدیشهر و گرمسار نیز به ترتیب در جایگاه‌های دوم، سوم و چهارم ایستادند.

رئیس هیئت کبدی استان سمنان ادامه داد: در بخش بانوان نیز تیم مهدیشهر بر سکوی نخست رقابت‌ها قرار گرفت و تیم‌های سمنان، سرخه و گرمسار به ترتیب مقام‌های دوم، سوم و چهارم را کسب کردند.

عربی با اشاره به اهمیت برگزاری این مسابقات، خاطرنشان کرد: برگزاری رقابت‌های استانی علاوه بر ایجاد انگیزه میان ورزشکاران، زمینه شناسایی استعدادهای برتر و ارتقای سطح فنی رشته کبدی در استان سمنان را فراهم می‌کند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.