تاریخ انتشار : شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۰
کد خبر : 4570

دستور نماینده ولی‌فقیه درسمنان برای به‌کارگیری هوش مصنوعی در آتش‌نشانی

دستور نماینده ولی‌فقیه درسمنان برای به‌کارگیری هوش مصنوعی در آتش‌نشانی
نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان بر لزوم تجهیز خدمات آتش‌نشانی به فناوری‌های نوین از جمله هوش مصنوعی و رباتیک تأکید کرد تا خدمت‌رسانی با بالاترین سطح امکانات صورت پذیرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نیزوا به نقل از خبرگزاری مهر، حجت الاسلام مرتضی مطیعی بعد از ظهر شنبه در آستانه هفتم مهرماه روز ملی «آتش‌نشانی و ایمنی» در دیدار با سرپرست سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سمنان به‌همراه چندتن از مسئولان این سازمان، در دفتر خود بیان کرد: آمادگی نیروهای آتش‌نشان در ایام مختلف به آمادگی دائمی رزمندگان اسلام در هشت‌سال دفاع مقدس شباهت دارد.

وی با بیان اینکه حفظ آمادگی آتش‌نشانان برای خدمت‌رسانی در لحظه عملیات مهمترین موضوعی است که باید مدنظر سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی قرار داشته باشد، افزود: وجود سازمان آتش‌نشانی مایه آرامش شهروندان است.

امام جمعه سمنان گفت: حفظ جان انسان و حتی حیوانات در آموزه‌های دینی مورد تاکید قرار گرفته است و این امر افتخار بزرگی برای مسلمانان است در حالی‌که امروز شاهد جنایات بی‌شرمانه مدعیان حقوق بشر و صهیونیسم بین‌الملل در نوار غزه هستیم.

مطیعی با بیان اینکه قرآن کریم نجات جان یک انسان را معادل نجات جان تمام انسان‌ها عنوان کرده است و با اشاره به لزوم بکارگیری تجهیزات مناسب در سازمان‌های آتش‌نشانی اظهار کرد: به‌روزرسانی امکانات و تجهیزات مورد نیاز یکی از مهمترین موضوعاتی است که باید در سازمان آتش‌نشانی مورد توجه قرار گیرد.

امام جمعه سمنان با یادآوری برخی حوادث سهمگین کشور در سال‌های اخیر گفت: در برخی کشورها از هوش مصنوعی و تجهیزات رباتیک برای ارائه خدمات آتش‌نشانی استفاده می‌کنند که امیدواریم ما نیز در کشور به‌تدریج به این سمت حرکت کنیم.

 

انتهای خبر/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

این هفته مهدی شهر چه خبره؟ تبلیغات