کشف گوشت و آثاری از ۵ گونه جانوری از منزل شکارچیان سمنانی
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «نیزوا» به نقل ازخبرگزاری ایسنا فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان سمنان از کشف مقادیری گوشت قوچ، کل، گراز و مرال وحشی از منزل یک شکارچی در سمنان خبر داد. فیروز منیری امروز (۱۵ بهمن ماه) از دستگیری شکارچیان غیرمجاز در شهرستان سمنان خبر داد و اظهار کرد: به
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «نیزوا» به نقل ازخبرگزاری ایسنا فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان سمنان از کشف مقادیری گوشت قوچ، کل، گراز و مرال وحشی از منزل یک شکارچی در سمنان خبر داد.
فیروز منیری امروز (۱۵ بهمن ماه) از دستگیری شکارچیان غیرمجاز در شهرستان سمنان خبر داد و اظهار کرد: به دنبال اطلاع واصله از شکار غیرمجاز و نگهداری گوشت در منزل دو نفر از متخلفین در شهر سمنان، یگان حفاظت محیط زیست استان سمنان ضمن اخذ حکم قضایی پرونده ای در این خصوص تشکیل داد.
وی ادامه داد: با هماهنگی عوامل اطلاعات و نیروی انتظامی، از منزل این دو متخلف بازرسی شد که در این بازرسی مقداری گوشت از نوع گونه های جانوری قوچ، کل، گراز و مرال وحشی به همراه تروفه های گراز، قوچ ، کل، جبیر، مرال و تعداد زیادی شاخ قوچ به همراه جمجمه این حیات وحش کشف شد.
وی از کشف و ضبط سه قبضه سلاح و مقادیر زیادی مهمات از این شکارچیان خبر داد و افزود: متخلفین جهت سیر مراحل قضایی بازداشت و تحویل مراجع قضایی شدند.
همچنین حفاظت محیط زیست شهرستان شاهرود از شناسایی و دستگیری یک گروه شکارچی غیرمجاز پرنده در شهرستان شاهرود خبر داد.
بنا بر این گزارش، از متخلفین شکار و صید یک قبضه سلاح دولول به همراه لاشه ۶ قطعه پرنده از نوع کبک و کبوتر و همچنین مقادیری فشنگ ساچمه کشف و ضبط شد.
انتهای خبر/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0