تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۸:۱۰
کد خبر : 6950

دستگیری عامل توزیع شیشه در مهدی‌شهر؛ کشف مواد مخدر صنعتی در عملیات پلیس

دستگیری عامل توزیع شیشه در مهدی‌شهر؛ کشف مواد مخدر صنعتی در عملیات پلیس
فرمانده انتظامی شهرستان مهدی‌شهر از دستگیری یک عامل توزیع مواد مخدر صنعتی (شیشه) در عملیات پلیس خبر داد و گفت: متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

به گزارش پایگاه خبری نیزوا، فرمانده انتظامی شهرستان مهدی‌شهر از دستگیری یکی از توزیع‌کنندگان مواد مخدر صنعتی شیشه در این شهرستان خبر داد.

 

سرهنگ سیدجلال حسینی با اعلام این خبر اظهار کرد: مأموران پلیس آگاهی و پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان مهدی‌شهر، در پی انجام اقدامات اطلاعاتی و شناسایی فعالیت یکی از توزیع‌کنندگان مواد مخدر صنعتی، موضوع را به‌صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.

 

وی افزود: پس از شناسایی محل اختفای متهم و با هماهنگی مقام قضایی، تیم‌های عملیاتی پلیس مبارزه با مواد مخدر در عملیاتی غافلگیرانه وارد عمل شده و موفق به دستگیری این فرد شدند.

 

فرمانده انتظامی مهدی‌شهر با اشاره به بازرسی از محل اختفای متهم، تصریح کرد: در این عملیات مقادیری مواد مخدر صنعتی از نوع شیشه کشف و ضبط شد.

 

سرهنگ حسینی خاطرنشان کرد: در این رابطه پرونده قضایی تشکیل و متهم برای طی مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد.

 

وی با تأکید بر استمرار برخورد قاطع پلیس با قاچاقچیان و توزیع‌کنندگان مواد مخدر، از شهروندان خواست در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مرتبط با تهیه، توزیع یا نگهداری مواد مخدر، مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.