تاریخ انتشار : شنبه ۳ آبان ۱۴۰۴ - ۹:۳۴

روایت تصویری از هنر بانوان درجزینی

از دون کردن تا قل زدن؛ مراحل پخت رب انار باکیفیت درجزین

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «نیزوا» در جزین، با آغاز فصل پاییز و رسیدن انارهای سرخ و شیرین، بانوان کدبانو کار پخت رب انار را آغاز می‌کنند. در یکی از این کارگاه‌های خانگی، سادات خانم شاهورانی با همراهی اعضای خانواده کسائیان، با دقت و ظرافت مراحل تهیه رب انار را انجام می‌دهد.

پس از دون کردن انارهای ترکیده و گرفتن آب آن، مایع به‌دست‌آمده از صافی رد می‌شود تا شفاف و یکدست گردد. در تمام مراحل پخت، رعایت نکات بهداشتی و توجه به کیفیت از اولویت‌های اصلی این خانواده است.

 

در ادامه، آب انار روی شعله‌ی ملایم قرار می‌گیرد تا به جوش آید. طی این فرآیند، کف‌گیری و گل‌گیری مداوم از سطح دیگ، مهم‌ترین مرحله برای حفظ رنگ و طعم طبیعی رب محسوب می‌شود.

 

مشاهده‌ی کف طلایی روی سطح دیگ نشانه‌ی نیمه‌رسیدن کار است و از آن پس، هم‌زدن مداوم ادامه دارد تا رب انار به غلظت مطلوب برسد و آماده‌ی بسته‌بندی شود.

انتهای خبر/