تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۹
کد خبر : 6890

گلایه نماینده ولی فقیه در سمنان از کمبود اعتبارات تربیتی

گلایه نماینده ولی فقیه در سمنان از کمبود اعتبارات تربیتی
نماینده ولی فقیه در استان سمنان با اشاره به فعالیت حلقه‌های صالحین و برکات آن در جامعه، از کمبود اعتبارات تربیتی کشور گلایه کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «نیزوا» حجت الاسلام مرتضی مطیعی بعد از ظهر دوشنبه در جمع استادیاران صالحین استان سمنان در سالن همایش های سپاه سمنان با اشاره به وجود محتوای غنی تربیتی اظهار کرد: در صالحین، نیازمند مهارت‌های ارتباطی با اقشار مختلف بویژه جوانان و نوجوانان هستیم.

وی با اشاره به ناکافی بودن اعتبارات امور تربیتی تصریح کرد: هرچند منابع و امکانات دارای اهمیت هستند اما در بسیاری از موارد می‌توان با اقدامات ابتکاری و هنرمندانه و مهارت‌های ارتباطی در عرصه تربیت موفق عمل کرد.

امام جمعه سمنان هم‌نشینی و گفتگو با جوانان و نوجوانان را دارای برکات فراوان و مفید دانست و گفت: باید ذهن و اندیشه متربیان را فعال و به موضوعات مدنظر معطوف کنیم.

مطیعی با انتقاد از رفتارهای خودسرانه در امور تربیتی تصریح کرد: اینکه هرکس به تصور خودش احساس مسئولیت کند و خودسرانه در حوزه تربیت یا تبلیغ دست به کاری بزند کار را خراب‌تر خواهد کرد که البته لزوم انسجام و وحدت رویه در این موضوع، در جلسه اخیر شورای تأمین نیز تذکر داده شد.

وی با بیان اینکه مربیان، معلمان و مدیران مدارس نقش مهمی در شکل‌گیری شخصیت دینی و اسلامی دانش‌آموزان دارند، گفت: جهاد تبیین در ابتدا به خود انسان و در مرحله بعد به خانواده، اطرافیان و جامعه مربوط می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان خواستار تمرین کار گروهی و جمعی در حلقات صالحین شد و افزود: تک‌روی و اقدامات جزیره‌ای و یا نمایشی و تبلیغاتی، آفت امور تربیتی است.

مطیعی استفاده از ظرفیت‌های نمایشگاهی از جمله باغ موزه دفاع مقدس و دیگر مراکز برای معرفی ارزش‌های انقلاب اسلامی را مورد تاکید قرار داد و با اشاره به لزوم ارتقای معنوی و علمی بسیجیان خاطرنشان کرد: خروجی پایگاه‌های بسیج باید شهید فخری زاده و تهرانی مقدم و … باشد.

منبع مهر

انتهای خبر/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

این هفته مهدی شهر چه خبره؟ تبلیغات