تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۴:۳۰
کد خبر : 3480

آغاز فاز پیش‌بالینی یک طرح فناورانه در مرکز نوآوری دام سبک مهدیشهر

اولین پیوند نانوکامپوزیت گرافن در مدل حیوانی در مهدیشهر انجام شد

اولین پیوند نانوکامپوزیت گرافن در مدل حیوانی در مهدیشهر انجام شد
در یک طرح تحقیقاتی پیشرفته با همکاری پروفسور الکساندر سیفعلیان، نخستین پیوند نانوکامپوزیت گرافن در مدل حیوانی در مرکز نوآوری دام سبک جهاد دانشگاهی استان سمنان در منطقه دربند مهدیشهر با موفقیت آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  «نیزوا» ، فاز پیش‌بالینی بررسی زیست‌سازگاری نانوکامپوزیت گرافن با هدف توسعه کاربردهای پزشکی این ماده پیشرفته، در مرکز تخصصی به‌نژادی دام سبک جهاد دانشگاهی استان سمنان در حال اجراست. در این طرح، نمونه اولیه گرافن در بافت زیرجلدی دام سبک کاشته شده و تیم تخصصی پژوهشی به‌صورت میدانی روند پاسخ بدن به این پیوند را بررسی می‌کند.

 

این طرح که با حضور پروفسور الکساندر سیفعلیان، متخصص بین‌المللی در حوزه فناوری‌های نوین انجام می‌شود، گامی مؤثر در راستای تولید بومی فناوری‌های پیشرفته پزشکی و دامپزشکی در کشور محسوب می‌شود.

از ویژگی‌های نانوکامپوزیت گرافن می‌توان به مقاومت کششی بالا، استحکام مکانیکی چشمگیر، زیست‌سازگاری، غیرسرطان‌زایی، غیرتب‌زایی و کاهش عوارض پس از پیوند نسبت به سایر مواد مشابه اشاره کرد.

 

ماده گرافن به عنوان مقاوم‌ترین، نازک‌ترین و سبک‌ترین ماده شناخته‌شده در دنیا، کاربردهای گسترده‌ای در علوم پزشکی، دارویی و نانوفناوری دارد و اجرای این پروژه در مهدیشهر، نقطه عطفی در مسیر توسعه فناوری‌های بومی به‌شمار می‌رود.

انتهای خبر/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

این هفته مهدی شهر چه خبره؟ تبلیغات
تبلیغات