تاریخ انتشار : پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۰
کد خبر : 3301

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی سمنان خبر داد

یک کشته و چهار مصدوم در سانحه رانندگی سه‌راه پرور بخش شهمیرزاد

یک کشته و چهار مصدوم در سانحه رانندگی سه‌راه پرور بخش شهمیرزاد
رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی سمنان از وقوع سانحه رانندگی در محدوده سه‌راه پرور بخش شهمیرزاد خبر داد که در پی آن یک مرد ۳۹ ساله جان باخت و چهار نفر دیگر مصدوم شدند.

به گزارش خبرنگار «نیزوا»، پژمان قرائیان روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: پس از دریافت گزارش تصادف در محدوده سه‌راه پرور بخش شهمیرزاد، بلافاصله ۲ دستگاه آمبولانس به همراه تیم‌های امدادی به محل حادثه اعزام شدند.

 

وی افزود: متأسفانه بر اثر شدت جراحات، یک مرد ۳۹ ساله در محل حادثه جان باخت و چهار مصدوم دیگر پس از دریافت اقدامات فوریت‌های پزشکی، به بیمارستان کوثر سمنان انتقال یافتند.

 

قرائیان ادامه داد: همچنین یکی از مصدومان پس از دریافت خدمات درمانی اولیه و تأیید ثبات وضعیت جسمانی، با اخذ رضایت‌نامه از مرکز درمانی مرخص شد.

 

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی سمنان خاطرنشان کرد: تمامی مصدومان اعزامی هم‌اکنون در بیمارستان کوثر تحت مراقبت‌های تخصصی قرار دارند و آمادگی کامل این مرکز برای رسیدگی به حوادث مشابه وجود دارد.

 

وی با اشاره به افزایش حجم ترددها در فصل سفر، از رانندگان خواست با رعایت سرعت مطمئنه و مقررات راهنمایی و رانندگی، به‌ویژه در نقاط حادثه‌خیز از جمله محدوده سه‌راه پرور بخش شهمیرزاد، با دقت بیشتری تردد کنند.

 

گفتنی است استان سمنان با وسعت ۹۷ هزار و ۴۹۱ کیلومتر مربع، رتبه ششم کشور را به لحاظ مساحت داراست و در هر ۶۰ دقیقه، حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ وسیله نقلیه از محورهای ارتباطی این استان عبور می‌کنند.

 

انتهای خبر/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

این هفته مهدی شهر چه خبره؟ تبلیغات
تبلیغات