تاریخ انتشار : جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۷
کد خبر : 2884

همزمان با سالروز ولادت امام زمان (عج) برگزار شد

شادپیمایی نیمه شعبان در مهدیشهر با حضور پرشور مردم برگزار شد

شادپیمایی نیمه شعبان در مهدیشهر با حضور پرشور مردم برگزار شد
به مناسبت سالروز میلاد حضرت مهدی (عج)، مراسم شادپیمایی نیمه شعبان در مهدیشهر با حضور گسترده مردم برگزار شد. این مراسم شامل پیاده‌روی دسته‌جمعی، مولودی‌خوانی، اجرای سرود دانش‌آموزی و برپایی ۱۲ موکب فرهنگی و پذیرایی بود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «نیزوا»، همزمان با نیمه شعبان و سالروز ولادت حضرت مهدی (عج)، مردم مهدیشهر در مراسم شادپیمایی نیمه شعبان شرکت کردند و این روز بزرگ را گرامی داشتند.

 

این مراسم با پیاده‌روی دسته‌جمعی از میدان ولی‌عصر (عج) به سمت حسینیه المهدی (عج) (میعادگاه نماز جمعه) آغاز شد و در طول مسیر، مولودی‌خوانی و اجرای سرود دانش‌آموزی حال و هوایی معنوی به این جشن مردمی بخشید.

همچنین، بیش از ۱۲ موکب فرهنگی و پذیرایی در طول مسیر برپا شد و از شرکت‌کنندگان با برنامه‌های متنوع فرهنگی و خدمات پذیرایی استقبال شد.

 

این مراسم که با حضور گسترده مردم و عاشقان حضرت ولی‌عصر (عج) برگزار شد، فضایی پرشور و معنوی را در شهر ایجاد کرد و به یکی از رویدادهای ویژه نیمه شعبان در مهدیشهر تبدیل شد.

 

انتهای خبر/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

این هفته مهدی شهر چه خبره؟ تبلیغات
تبلیغات